Her er lidt fra tidlige kampe.


 Arkiv

24.02.02
Første kamp i nedrykningsspillet mod Ølstykke blev en meget jævnbyrdig affære med hele 7 3-sættere, hvoraf vi vandt de 4. Før sidste kamp stod det 5-5, og den blev så spændende, som den kunne blive. Efter 3 sæt trak Steen og Jørgen det længste strå, og vi fik så 2 værdifulde point. Jørgen fik også fortjent fidus'en, specielt for sin jætte-indsats i slutningen af 2. sæt, hvor kampen reelt vendte.

07.02.02
Ja, så er jeg - efter en lang pause - på banen igen med lidt nyt. Endelig fik 1. holdet en sejr og det i sidste kamp i grundspillet, så vi 4-doblede vores point. Det betyder desværre, at vi ligger nr. 4 med 4 point fra starten af slutspillet.

31.03.2001
Tid til afslutningsfest, som igen i år blev afholdt i festlokalerne hos Steen. Desværre var der ret mange, der ikke kunne deltage, men humøret var højt alligevel. Stenihl legede pressefotograf, og her er så de artige billeder fra festen.

 

25.03.2001
3 af fidus-bamserne. Lone Olling var desværre gået.Sidste og afgørende kamp for 1. veteran. Vi skulle have 1 point for at blive i Mesterrækken, og det blev lige så spændende som frygtet. Efter 3 kampe var vi foran 3-0, hvorefter vi tabte de næste 3. Så var det tid til de rene doubler, og her var pigerne,  jeg ved ikke for hvilken gang, vores "redningsmand". 5-3 til os, og så var resultatet af de 3 herredoubler ligegyldigt, og det var godt det samme, da vi tabte alle 3. Slutresultat 5-6 og 1 point - puha. I alt var der 5 3-sæts kampe, som vi - på trods af hjemmebane - tabte alle sammen. Der var godt nok nerver på. Fidus'en gik ikke til en enkelt spiller, men samlet til pigerne denne gang, og så var der Gammel Dansk til alle.

11.03.2001
Billede i normal størrelseVeteran 1 tog søndag eftermiddag til Ølstykke med håbet om at få 1 point, da vi havde fået afbud fra 3 stamspillere. Desværre ville Ølstykke det anderledes, og det var ikke kun i badet af vi blev klædt af til skindet. Selv om vore reserver gjorde hvad de kunne, måtte vi se os besejret med hele 10-1. Her er billeder fra Ølstykke.
Eneste sejr tilfaldt 1. DD med Lone Pillack og Marianne Nørgaard, og fortjent løb Lone også af med fidus'en. Nederlaget betyder desværre også, at det bliver en uhyre tæt og spændende afslutning på slutspillet i næste (og sidste) runde, hvor alt kan ske.
2. holdet spillede hjemme mod Grantoften, der ligger i toppen af rækken. Fra Stenihl forlyder det, at holdet tabte 4 - 7, og at der var 4 3-sæts kampe, hvor vi desværre kun hiver den ene af dem hjem. Men da det var mod nr. 2 , muligvis nr. 1 i rækken, så er Stenihl meget godt tilfreds med resultatet.

25.02.2001
Veteran 1 spillede hjemme mod Skovlunde, der før kampen lå lige foran os på 1. pladsen i nedrykningsspillet. Pigerne var igen flyvende og efter 4 vundne mix'er, 2 vundne damedoubler og 3. herredouble, var sejren hjemme med 7-4. Vi ligger således stadig med i toppen.
Fidus'en var endelig kommet frem igen og gik fortjent til Majbritt, der i begge sine kampe kæmpede bravt og måtte ud i 3 sæt før sejrene var hjemme. Men så var der også Gammel Dansk til alle.
Veteran 2 spillede om lørdagen i Lynge og måtte se sig besejret med 6-5, men ligger stadig i den bedste halvdel.

18.02.2001
MOF 2 spillede de sidste 2 kampe i weekenden og vi måtte se os besejret med 1-7 af Jonstrup om lørdagen, hvorefter det gik lidt bedre om søndagen, hvor vi tabte med 2-6 til Jægerpris og var meget, meget tæt på at vinde yderligere 2 kampe. Resultatet af sæsonen er, at vi må se os henvist til en plads som næstsidst med 3 point efter 9 kampe, og dermed rykker ned i mesterrækken. Vi er dog alle enige om, at det også er her vi hører hjemme.

11.02.2001
MOF 2 spillede 2 kampe i weekenden og kunne efter et 2-6 nederlag til Frederikssund om lørdagen hente sæsonens første og eneste sejr hjem i en kamp mod Hareskov, som blev besejret med hele 8-0.

28.01.2001
Billeder fra kampen1. veteran var i Jægerpris for at spille den 1. kamp i nedrykningsspillet. Vi fik en kneben sejr på  6-5, da både Steen og undertegnede tabte begge deres kampe. Til gengæld var pigerne (Anette, Marianne, Dorthe og Lone) flyvende og vandt begge damedoublerne. 1. holdet ligger fortsat nr. 2 i nedrykningsspillet. Her er lidt billeder fra kampen.
2. veteran gjorde det noget bedre, da de slog Farum med 8-3, og de ligger nu midt i rækken med 11 point for 6 kampe.

24.01.2001
Der blev afholdt amtsmesterskaber for veteraner i Helsinge i weekenden 20-21/1 2001.
Resultaterne er her ikke endnu, men jeg kan da afsløre, at Steen blev nr. 2 i HS samt, at Poul Sørensen og undertegnede vandt HD B 45+.

17.01.2001
Veteran 1 endte i nedrykningsspil som nr. 3 med 6 point.

1999
                     
   Tillykke Tillykke   
Anette Menø ønskes et stort tillykke med de fornemme resultater.
Anette har i 1999 deltaget ved veteran DM og EM i DD sammen med Ingelise Borelli, Ringsted, hvor det blev til en flot 2. plads i DM og en endnu flottere 3. plads ved EM i Østrig.


  Til toppen